TRAVANJ U ART KINU: Bogat program donosi “Razjarenog bika”, “Kosu” te novi domaći film “Ljetnikovac”

Idi na originalni članak

Art kino Croatia svaki mjesec svoje posjetitelje pozitivno iznenađuje sa svojim filmskim programom, a ni aktualni mjesec nije iznimka.

Oglas

Za vas smo odabrali najzanimljivije iz mjeseca pred nama…

PROGRAM GRAD I GRAĐANI – Filmski program donosi četiri nagrađivana animirana filma “Rabbitland” i “Neputovanja” Ane Nedeljković i Nikole Majdak mlađeg, Muzički dnevnici 5 i Muzičke traume Miloša Tomića te dokumentarni film “Druga strana svega” Mile Turajlić. Programu će u Art-kinu prisustvovati Vesna Danilović i Gordana Dobrić, kustosice i autorice koncepcije projekta te redateljice Mila Turajlić i Ana Nedeljković, s kojima će se održati kratki razgovor nakon filmskog programa.

FILM “LJETNIKOVAC” – Premijera novog filma redatelja Damira Čučića “Ljetnikovac” održat će se u četvrtak, 11. travnja u 20 sati. Premijeri će, uz redatelja prisustvovati i glavni protagonist Vojin Perić te producentica Zdenka Gold. Ulaz je slobodan za članove Filmskog kluba.

WOW, WOW I READY-MADE– U utorak, 16. travnja u 19 sati u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti u Art-kinu će se održati filmski program uz izložbu ‘nikada do sada viđen rad’ Gorana Trbuljaka, a u sklopu programa će se prikazati Trbuljakovi filmovi “L.E.F.” i “3+3=7” te “Izgubljeni slučaj” Ante Babaje u kojem je Trbuljak bio direktor fotografije.

SCORSESEOVE SRIJEDE – Program filmova Martina Scorsesea nastavlja se i u travnju, a Filmski klub ostvaruje popust pri kupnji ulaznice. Očekuju nas redom: “Doba nevinosti”, “Pokojni”, “Ulice zla” i “Razjareni bik”.

FILM “KOSA” – Moja filmska priča: Filmski klub 54+ u četvrtak, 25. travnja donosi antiratni hit “Kosa” Miloša Formana. Ulaz je slobodan za članove FK 54.

Exit mobile version