DOBRA ZABAVA ZAGARANTIRANA!

TRSAT U četvrtak na Food truck festivalu gostuje Bloger Krule!

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Posjetiteljima Food truck festivala će Bloger Krule zasigurno izmamiti osmijeh na lice, a nakon stand up komedije slijedi DJ Boo Dale

Možda ime Jadranko Hodak izaziva tek poneku asocijaciju na društveni komentar, ali zato kao Bloger Krule ima zasluženi odjek na društvenim mrežama gdje ga prati više od 285 tisuća ljudi.

Redovitim osvrtima na stanje u društvu i politici nudi “obranu i zaštitu od gluposti”.

Ovog četvrtka, 01. srpnja u 20.00 sati Krule gostuje na Food truck festivalu Rijeci, koji je Riječankama i Riječanima u vrlo kratkom vremenu postao nezaobilazna ljetna destinacija. Osim što se na festivalu može uživati u izvrsnoj hrani i cugi, posjetitelji se mogu opustiti i zabaviti uz bogat program i izvrsnu glazbu u hladovini Nugentovog parka, a sve će trajati do 11. srpnja.

Evo kako Bloger Krule sebe opisuje:

“Intelektualac, bauštelac, podstanar, rodom iz Like, bloger, običan čovjek s neobičnom vizijom koju baziram na onom što čujem na ulici… bauštele… kafane… Dođem kao glasnik onoga što narod kaže, samo, eto, ne napiše pa onda to napravim ja u pisanom obliku i to bez ikakve censure, a narod pročita pa kimne glavom u stilu “Dobro to ovaj reče”!”

Posjetiteljima Food truck festivala će Bloger Krule zasigurno izmamiti osmijeh na lice, a nakon stand up komedije slijedi DJ Boo Dale koji će se pobrinuti za dobru atmosferu i nakon Kruletovog nastupa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari