NOĆ ZA PAMĆENJE

U subotu ‘ludnica’ na plaži na Preluku! U S bar stiže Night Express, odlična zabava zagarantirana!

U S baru na Preluku, pored subotnjeg fitnessa i tečajeva za djecu-neplivače, vikendima organiziraju i zabavne glazbeno-plesne večeri što ionako čarobnoj plaži ispod glasovitog S-zavoja daje dimenziju više

O subotama u S baru se priča, a pričat će se i više nakon lude zabave naredne subote, 23. srpnja! S početkom u 21 sat pozornicu na jednoj od najljepših plaža na širem riječkom području zauzet će dečki iz Night Expressa, poznati zabavljači koji svaki svoj koncert pretvaraju u pravu veselicu za sve generacije!

“Night Express je nastao iz velikog entuzijazma četiriju prijatelja.”, ističu iz benda. “Davne 2006. godine početni repertoar zasnivao se na rocku i funku, ali energija članova benda vrlo brzo je prepoznata kod najšire publike te su dečki bili primorani sve više širiti svoj repertoar. Ipak, uvijek su u fokusu imali obrade urbanih hitova.

Entuzijazam kroz vrijeme nije opadao, a odrađivali su sve više i više svirki pa je 2010. bio logičan slijed upotpuniti zvuk brass sekcijom. Danas “Night Express broji šest uvježbanih članova koji godišnje odsviraju i do 100 koncerata!

Ne sumnjamo da će i u subotu 23. srpnja na plaži kod S bara energični Night Express pružiti izvrsnu svirku i zadovoljiti sve glazbene ukuse publike. Stoga, zabilježite si datum – ručnik i kupaći kostim u jednu, a plesne cipelice u drugu ruku i priuštite si nezaboravnu večer!

Ulaz je besplatan, a stolove možete rezervirati na broj mobitela +385 99 880 9134.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari