U ZDRAV MOZAK: „Orešković“ nazvao Darka Milinovića i zapjevao mu ‘Lijepa li si’

Riječki zafrkant Davor Jurkotić, ovih dana poznatiji kao novi hrvatski mandatar Tim Orešković nastavlja sa svojim pozivima brojnim političarima.

Tako je dosad već razgovarao sa Željkom Kerumom, Jadrankom Kosor, Ivom Josipovićem, Branimirom Glavašem, Miloradom Pupovcem i slovenskim premijerom Mirom Cerarom, a najnovija žrtva bio mu je bivši ministar zdravstva Darko Milinović.

Već smo se uvjerili kako su svi navedeni političari bez imalo sumnje ostali u uvjerenju kako razgovaraju upravo s hrvatskim mandatarom, a drukčije nije bilo ni s Darkom Milinovićem.

‘Orešković’ je ovaj put udijelio brojne komplimente Milinovićevoj rodnoj Lici, pohvalio mu se kako se često kupao na Plitvičkim jezerima i skakao u njih naglavačke, a pao je i dogovor za zajedničko kupanje.

Nakon toga, naš je novi mandatar Milinoviću zapjevao Thompsonovu pjesmu ‘Lijepa li si’ i nasmijao ga do suza, a sve mu je opravdao priznanjem kako je popio pola litre rakije.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari