PIŠU BRITANSKI MEDIJI

Uzbuna u kraljevskoj obitelji nakon intervjua Meghan i Harryja: ”Bacili su bombu na cijelu obitelj!”

Foto: Youtube/Printscreen

Nakon intervjua koji su Meghan Markle i princ Harry dali Oprah Winfrey, britanski Daily Mail opisuje raspoloženje u kraljevskoj obitelji.

Pišu kako je Buckinghamska palača paralizirana “od užasa i zaprepaštenja” nakon što je princ Harry ovim intervjuom “bacio atomsku bombu na svoju obitelj”, pišu Vijesti.hr

Na krizne razgovore u svojim odajama zatvorili su se kraljica Elizabeta II (94), princ Charles (72) i princ William (38) kako bi dogovorili reakciju na optužbe koje su u razgovoru za CBS iznijeli Harry i njegova supruga Meghan.

Opisali su raspoloženje u palači kao mješavinu “intenzivnog osobnog šoka i tuge” jer je princ, kako kažu, “stisnuo nuklearni gumb protiv vlastite obitelji”.

Izvori kažu kako pripadnici kraljevske obitelji hodaju dvorcem u nevjerici i općoj zbunjenosti, piše Daily Mail.

U intervjuu emitiranom u Hrvatskoj u ponedjeljak navečer, Meghan i Harry su optužili neimenovanog člana kraljevske obitelji za rasizam, implicirajući da je netko pitao “koliko će njihova beba biti tamna”. Objasnili su da ih je upravo rasizam dobrim dijelom i otjerao iz palače te su optužili palaču da nije dala podršku Meghan kad su je mučile suicidalne misli.

Ministar u britanskoj vladi i blizak suradnik Borisa JohnsonaLord Zac Goldsmith, jučer je pojasnio kakvo je raspoloženje u kraljevskim krugovima. Na Twitteru je objavio kako su Meghan i Harry “bacili atomsku bombu”, “Ne samo na Buckinghamsku palaču već na Harryjevu obitelj. Harry je raznio svoju obitelj”.

Buckinghamska palača, koja nije bila obaviještena o odluci para da će dati intervju Oprah Winfrey, pripremala se za najgore. Međutim, nisu mogli predvidjeti koliko će razgovor doista biti razoran.

Samo u SAD-u intervju je gledalo 17 milijuna ljudi te je u međuvremenu je prikazan i globalnoj publici, uključujući i britanskoj publici i hrvatskoj publici na RTL-u. Možete ga pogledati i na RTL Playju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari