DOBITNA KOMBINACIJA?

ALBINA ŠOKIRALA! Europa bruji o ovim izazovnim prorezima na guzi, već su je prozvali Miss Eurosonga

Naša predstavnica je zablistala na pozornici u nedjelju, kada je odradila svoju prvu generalnu probu na pozornici u Rotterdanu za nastup na Eurosongu

Albina Grčić je u nedjelju odradila svoju prvu generalnu probu na pozornici u Rotterdamu za nastup na Eurosongu koju ju čeka u prvoj polufinalnoj večeri 18. svibnja, javlja Net.hr.

Albina je zablistala na pozornici, a nosila je kostim sa šljokicama koji ima izazovne proreze – na stražnjici. Ovaj izbor garderobe naišao je na podijeljene reakcije. Dok su neki ovim stajlingom bili oduševljeni, drugi baš i nisu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

“Kostimi su zaista grozni”, napisao je jedan komentator. “Volim i nju i pjesmu, ali ovaj outfit mi se ne sviđa”, složio se drugi.

Na nastupu su je pratili i plesači. Isti outfit atraktivna Albina trebala bi nositi i u polufinalu.

S Dore je ostao dio nastupa kada ju plesači podignu u zrak netom prije hrvatskog dijela pjesme tijekom kojeg je fokus na koreografiji. Novinari u press centru pozitivno su reagirali i ispratili Albinu velikim pljeskom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eurosong.hr (@eurosong.hr)

“Ljudi moji, ja sam oduševljena! Uopće nisam očekivala niti sam znala kako će to izgledati na TV-u. Mi smo prezadovoljni, naravno, bilo je nekih tehničkih problema na početku, ali tek smo se upoznali s pozornicom. Mislim da će biti odlično i da stvarno imate na što biti ponosni. Ja ću se potruditi da budem u svom najboljem izdanju, pa sad – držite fige”, poručila je hrvatska predstavnica nakon probe.

Pjevačica je odgovarala na pitanja novinara, a dobila je i “zadatak” otpjevati pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine, Loreeninu “Euphoriu”. Refren je bio dovoljan da oduševi okupljene, a hvalili su i njezin modni izričaj. Od poljskih novinara dobila je titulu Miss Eurosonga, na čemu je od srca zahvalila, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari