BIG BROTHER: Razočaran Matija napustio BB kuću, nominiran je crveni tim

Buran tjedan u kući obilježilo je obaranje Guinnessovih rekorda, konačan raspad tajne obitelji, ali i Lidijina tzv. afera ‘’mobitel’’ koja je zaintrigirala sve stanare

Bio je to buran i uzbudljiv tjedan u Big Brother kući. Stanari su za tjedni zadatak bili podijeljeni na crveni i plavi tim te se natjecali međusobno, pokušavajući oboriti različite rekorde. Tim koji na kraju tjedna na tablici ima više bodova, dobit će imunitet sljedećega tjedna, dok će gubitnici biti izravno nominirani.

Gledatelji su odlučili da kuću napušta bivši član tajne Big Brother obitelji Matija Štainer. Vidno razočaran Matija nije krio kako smatra da nije zaslužio izbacivanje jer u kući ima ljudi koji su to više zaslužili poput primjerice Nixare. Kao stanare s kojima je bio najbolji izdvojio je Anezi i Marijana.

Istaknuo je i da se baš jučer posvađao s Antoniom koji mu je zamjerio što se Matija tušira dvaput dnevno.

U tjednom zadatku bolji je bio plavi tim, a njegovi članovi osvojili su imunitet i luksuzni budžet, a članovi crvenog tima dobili su priliku ‘spasiti’ jednog svog člana od nominacija, pa su odlučili spasiti Lidijiu.

Ovaj tjedan su nominirani Anči, Nikola, Orky, Lucija, Tomislav i Ana.

Tabloid.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari