NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

GARDENCE 2021: U subotu u Kaštelu Grobnik festival elektroničke glazbe; Renomirani DJ-jevi na dvije pozornice!

Ovog vikenda, u subotu 26. lipnja, sve ljubitelje elektroničke glazbe očekuje mala festivalska poslastica

I dok je još festivalska sezona prilično neizvjesna, barem na jedan dan možete uživati u takvom ozračju na idućem butik serijalu Gardence koji ove godine u prostorima predivnog Frankopanskog Kaštela Grobnik dovodi čak dva inozemna gosta na dva stage-a. Na Grobnik stižu Nick Curly, itekako prepoznatljivo DJ i producentsko ime, te jedan od najplodonosnijih DJ-eva ovih prostora, Marko Nastić

Nick Curly redoviti je gost festivala poput Time Warp-a, BPM festivala i hrvatskog Sonusa, a ima i godišnje rezidencije u renomiranim klubovima kao što je primjerice Watergate u Berlinu. Uspješnu karijeru koja traje više od deset godina može zahvaliti i brojnim izdanjima na popularnim etiketama Cocoon, Cecille Records, 8Bit, Drumcode, Knee Deep in Sound i brojnim drugim.

Marko Nastić barem nekoliko puta godišnje gostuje u Hrvatskoj, a domaća publika itekako je upoznata s odličnom energijom koju ostavlja na flooru. Već niz godina slovi za jednog od najuspješnijeg izvođača s ovih prostora koji je ostvario prepoznatljivu međunarodnu karijeru.

Osim gostiju, nastupaju dobro znana domaća imena i rezidenti, Bronski, Marcel, Marin Biočić, Herya, Recep, Full Ferry, Bruns Lay, Soulfreq i Mateo Šantić.

Organizatori pozivaju posjetitelje da dođu rano jer zbog restrikcija i epidemioloških mjera glazbeni program traje do 2 sata ujutro, znatno kraće nego inače, međutim nastupi započinju već u 17.00 h stoga će se dugo plesati na kaštelu.

Sve early bird ulaznice brzo su bile rasprodane, a ulaznice po redovitoj cijeni od 100,00 kn mogu se još uvijek kupiti preko sustava Entrio i svim Entrio prodajnim mjestima. 

`Presretni smo jer smo dočekali vikend u kojem možemo ugostiti ovakva dva renomirana DJ imena. Glazba opet putuje- vidimo se na Grobniku`, ističu organizatori Liminal i Press Play.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari