Helikopter ‘eksplodirao’ kod Mimare: Salma Hayek i Samuel L. Jackson u spektakularnim akcijskim scenama u Zagrebu!

Filmska ekipa ostaje u Zagrebu sve do 12. svibnja, a navodno će snimati i u zagrebačkim tramvajima

Snimanje hit filma The Hitman’s Wife’s Bodyguard nastavljeno je u Zagrebu. Na lokaciji u Mimari kamere RTL-a uhvatile su trenutke dolaska najvećih zvijezda Salme Hayek i Samuel L. Jacksona.

Na snimkama se čini kao da imaju svojevrsni sastanak i dogovor pred snimanje u zagrebačkoj Mimari. Obožavatelji su mogli glumcima samo pokušati prići. U poslijepodnevnim satima ispred Mimare se odvijala jedna dramatična scena. Izgledao je to sve kao jedna velika tajna operacija, kao što i priliči velikoj holivudskoj produkciji.

Razina strogosti i sigurnisti vrlo je visoka, pripreme su velike za trenutak kada dođu glumačke zvijezde. Dakle, oni dođu na gotovo. Postoje dvoje glumaca koji neodoljivo fizički liče na glavne zvijezde koje “isprobaju” set, a onda u odvojenim vozilima dolaze Salma Hayek i Samuel L. Jackson. Kamere RTL-a jedine su ih uspjele snimiti.

A u stankama od snimanja, Samuel L. Jackson napravio je “đir” po Zagrebu. Ekipa Ekstravaganta Uhvatila ga je dok je užIvao u cheeseburgeru u jednom restoranu.

“Nisam ovdje dugo, tek sam stigao!”, rekao je glumac.

Prošetao je i centrom grada, pa popio piće u kultnoj kazališnoj kavani. Njegova kolegica za to je vrijeme istraživala unutrašnjost Istre pa Uhvatila trenutak da zahvali i svojih 10 milijuna Instagram pratitelja.

“Hvala Grand Park hotelu iz prekrasnog Rovinja u Hrvatskoj za ovu prekrasnu tortu u obliku cvijeta. I hvala svim mojim pratiteljima. Hvala, 10 milijuna!”, objavila je Salma Hayek na svom Instagramu.

Da su slavne zvijezde oduševljene Hrvatskom, redovito dijele na društvenim mrežama. I baš kad smo pomislili da ne možemo dobiti bolju turističku promociju, Zagreb se pretvorio u nesvakIdašnji filmski set.

Nevjerojatan je bio interes u petak u Zagrebu, pogotovo srednjoškolaca koji su u Klaićevoj ulici čekali satima da bi vidjeli glavne zvijezde koje, doduše, ne govore puno. Dođu na set i odrade svoje.

No, Samuel L. Jackson je na glasu kao osoba koja voli dobru hranu i čašicu vina, tako da je moguće da ćemo ga moći vidjeti u još nekim provodima po Zagrebu.

Filmska ekipa ostaje u Zagrebu sve do 12. svibnja, a navodno će neke velike akcijske scene snimati i u zagrebačkim tramvajima.
Ida Hamer/Maja Oštro Flis

Više u VIDEOPRILOGU:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari