MAŠKARANI PERMANI: U subotu maškarani tanci uz Koktelse & D`Beni Band!

Maškarani Centar Permani svoja će vrata širom otvoriti u subotu 21. siječnja u 21 sat

“Maškarani tanci” ove godine traju šest subota, a održat će se u Domu Permani. Ove godine Maškarani centar Permani priprema mnogo ugodnih iznenađenja, kako od dekoracije u samom Domu tako i kod izvođača.

„Ove godine posebno smo se potrudili svojim posjetiteljima prirediti pravu maškaranu čaroliju te smo odlučili preurediti Dom Permani u sasvim novo ruho. Okupili smo i najbolje izvođače našeg kraja, kao što su KOKTELSI, MAURO STARAJ & LA BANDA, ALEN VITASOVIĆ, DRAŽEN TURINA- ŠAJETA, D’BENI BAND i Grupa FIESTA. Ono što možete očekivati u narednih šest subota u Maškaranom Centru Permani je prava fešta, prihvatljive cijene ića i pića te zanimljive nagrade brojnih sponzora.“, najavljuju iz Maškaranog centra Permani.

Tu je i jedno iznenađenje – svi posjetitelji koji dođu prije 10:30 u Maškarani Centar Permani dobiti će iznenađenje u – tekućem obliku.

Evo i prošlogodišnje videonajave koja bez problema može poslužiti i za ovogodišnju – vremenske (ne)prilike su iste 🙂

Svi zaljubljenici u maškare su pozvani da dođu i svojim maskama uljepšaju 5. godišnje doba!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari