ZVIJEZDE YOUTUBEA

Mladi Riječani bore se za 150 tisuća kuna u JoomBoos Rap Campu. Podržite ih!

Screenshot

Popularni hrvatski brend za mlade, JoomBoos, i ove godine organizirao je Youtube talent show Rap Camp u kojem se traži nova rap zvijezda.

JoomBoos je najutjecajniji regionalni medijski brend za generaciju Z i Y, svojevrsna mreža koja na YouTubeu okuplja popularne hrvatske YouTubere i glazbenike, a trenutno ima 861 tisuću pratitelja.

Od mnoštva prijavljenih kandidata, žiri kojeg čine Stoka, Fil Tilen i Hiljson Mandela odabrao je 12 najboljih koji se kroz razne zadatke bore za pobjedu. Na kraju svake epizode tim će napustiti određeni broj kandidata, a troje najboljih za pobjedu će se boriti na live eventu. Pobjednik talent showa će s Joomboosom potpisati ugovor u vrijednosti od 150 tisuća kuna.

https://www.youtube.com/watch?v=2yVsJdAjso8&ab_channel=JoomBoos

Među 12 najboljih kandidata našlo se i dvoje mladih Riječana, 20- godišnji Leon Dizdarević umjetnoničkog imena ‘Daj debilu’ i 23-godišnji Dorian Begić – Mr.22 koji se natjecao i u prošloj sezoni. Mentor kandidata Daj debilu u showu je Hiljson Mandela i nalazi se u timu Legende, dok se Mr.22 natječe u timu 100lica kojeg vodi popularni zagrebački reper Stoka. Riječki natjecatelji su još prije početka showa izbacili zajedničku pjesmu CENTAR, a sada su se u natjecanju našli na suparničkim stranama.

Kako bi prošli u daljnji krug natjecanja, natjecateljima su potrebni glasovi publike. Za riječke kandidate možete glasovati slanjem SMS poruke s ključnom riječi kandidata na broj 666555 (cijena 3,72 kn/SMS) ili pozivom na broj 060 8610 (tel: 3,75 kn/poziv, mob: 5,05 kn/poziv). Ključna riječ za Doriana Begića je SMS RC2, a za Leona Dizdarevića SMS RC11. Glasovanje traje od četvrka u 12, do petka u 12 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari