NA VEŽICU S “RENAULTOM 4”: Mile Kekin u četvrtak gostuje na Riječkoj Zvečki

Foto: Facebook/Vežičke ljetne noći/I. Mažar/

U četvrtak 18. srpnja ove godine na Vežicu dolazi popularni Mile Kekin. Mile će se na ovogodišnjoj Zvečki predstaviti u svom kantautorskom izdanju

Nakon otvaranja s Blagdan bendom koje je ispunilo park i obližnji prostor ispred kafića “East River”, na istočni dio grada dolazi pjevač s kojim je dobro raspoloženje zagarantirano.

Foto: Facebook/Vežičke ljetne noći/I. Mažar/

Dvije godine intenzivnog rada Mile Kekina, rezultiralo je albumom na kojem se nalazi 10 pomno biranih i vrhunski odsviranih pjesama. Autorski i dijelom autobiografski album nastao je pod palicom jednog od najboljih domaćih producenata Denisa Mujadžića Denykena.

Već je prvi singl „Reno 4“ dao naslutiti da će se ovaj album žanrovski uvelike razlikovati od materijala koji Mile Kekin inače izvodi na rock koncertima svog matičnog benda Hladno pivo.

Pjesma “Reno 4” nekoliko je mjeseci bila na tronu kao najslušaniji singl u Hrvatskoj, a struka joj je dala priznanje nominiravši je prošle godine za glazbenu nagradu Porin i to u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine.

Uslijedio je „Atlas“ , zatim „Takav par“, ali najveću pažnju dobila je suradnja s Momčilom Bajagićem -Bajagom, u pjesmi “Atlantida” za koju Mile kaže da je to pjesma o “nama iz plemena Azri”.

Članovi Miletovog benda s kojima će zasvirati na Zvečki su: Danko Krznarić – gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali, Marko Bregant – gitare i prateći vokali, Andrija Lazo – harmonika i prateći vokali te Neven Jurić – bas gitara i prateći vokali.

Koncert počinje u 21 i 30 sati, a ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari