U Ičićima održan već tradicionalni Unplugged festival

Obilna kiša koja je obilježila poslijepodnevne sate definitivno se odrazila na posjećenost, ali dobre atmosfere i glazbe nije nedostajalo

Vremenske (ne)prilike koje su primjerenije za početak jeseni nego polovicu srpnja obilježile su ovogodišnji Unplugged festival koji je ‘izštekanu’ verziju popularnih pjesama nedavno donio u Ičiće.

Obilna kiša koja je obilježila poslijepodnevne sate definitivno se odrazila na posjećenost, ali dobre atmosfere i glazbe nije nedostajalo.

Program posložen po principu za svakog ponešto, pratio je ponudu ugostiteljskih objekata pa su tako jazz improvizacije u izvedbi Dua Lemon ispunile bistro Veneziu, klapska pjesma koju su izvodili dečki iz Kvarteta Liburnija i klape Baladur upotpunila je ambijent bistroa Lučica i restorana Commodore.

Domaći hitovi zborno su se pjevali u restoranu Galeb, a Monte Capra bila je u znaku Panonskog mornara tj. dua Rani mraz.

Blu:Kanu, Duo Timeless i Trio Barcode predstavili su pop-rock hitove u akustičnim aranžmanima u Bamba Baru, bistrou Sunset i Sunce, dok je festival zaokružen nastupom banda Lili Gee ispred Rare, Rožice i Calypsa.

Manifestaciju, pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije realizirala je Turistička zajednica mjesta Ičići.
T B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari