Na zadnju ovoljetnu vežičku Zvečku večeras stižu legendarni rockeri

Posljednji koncert u nizu ovogodišnje Zvečke može značiti samo jedno – ljeto se bliži kraju, a nema boljeg načina za njegov ispraćaj nego uz vruću vežičku noć ispunjenu  žestokim rock ‘n’ rollom.

Za kraj ovogodišnjeg dvomjesečnog programa Riječke Zvečke nastupaju legendarni zagrebački Kojoti i riječki Izet Medošević & Borgie.

Kojoti su bend koji se krajem 90-ih godina s albumom “Sex Disco Kung Fu” oprostio od publike i glazbene scene, a krajem 2016. godine na nagovor menadžera Dražena Gorete i podrške izdavačke kuće Dancing Bear najavio je svoj povratak na scenu.

Vijest je odjeknula glasno i Kojoti su trebali opravdati nostalgiju i sjećanja svojih fanova koja su trajala punih 17 godina. Međutim, kada su početkom 2017. godine napokon stupili na pozornicu festivala “Brijačnica” svaka bojazan od ponovnog pojavljivanja pred publikom je nestala.

Kojoti su svojim čvrstim, uigranim, old school rock ‘n’ rollom i punk energijom pomeli cijelu dvoranu, skeptike i publiku zajedno. Sredinom prosinca 2018. godine, bend se sa riječkim snimateljem Matejom Zecom, u njegovom studiju na Kastvu snimio 11 sjajnih rock ‘n’ roll pjesama koje će biti objavljene na albumu ”Sve je pod kontrolom?”.

Kao predgrupa će nastupiti Iz@ Medošević & Borgie, a osnovani su početkom 2016. godine u Rijeci.

Priču je pokrenuo Iz@ Medošević, poznati riječki glazbenik i pjesnik izdavši 2016.g. za Dallas Records konceptualni album pod nazivom – “Granulo je Sunce”. Album je redom dobio odlične kritike struke i publike. Bend je odsvirao 30 koncerata u raznim gradovima. U svojem zvuku bend se naslanja na Izetovo pjesništvo, riffove bluesa i garažnog rocka.

Koncert počinje u 21 i 30 sati ispred kafića East River, a ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari