NAJBIZARNIJI „REALITY“: Natjecatelji biraju ‘srodnu dušu’ među potpuno golim kandidatima!

Britanska javnost je bijesna zbog novog reality showa ‘Naked Attraction’ na programu Channel 4

U Velikoj Britaniji se na programu Channel 4 počeo emitirati novi reality show pod nazivom “Naked Attraction” i već prva epizoda je uspjela razbjesniti britansku javnost.

https://www.youtube.com/watch?v=3h_xk3-Dyy8

Koncept showa se temelji na već iskušanom spajanju parova, ali s jednom značajnom razlikom.

https://www.youtube.com/watch?v=q5_lz2QbFUs

Naime, kandidati se moraju skinuti potpuno goli, nakon čega biraju svoje potencijalne parova s kojim žele otići na spoj. Iako je cilj showa, kao i uvijek, pronalaženje srodne duše, gledatelji su se više usredotočili na golotinju, nego na potencijalnu ljubavnu priču.

Velik broj njih je na društvenim mrežama izrazio negodovanje zbog showa, a neki kažu kako je “Reality ovim showom dotaknuo dno”.

Jedina obučena osoba u cijelom showu je 45-godišnja voditeljica Anna Richardson, a ako je suditi po komentarima na Twitteru, mnogi gledatelji su se nakon odgledane epizode zapitali “zašto uopće gledaju takav program”.

“Upravo sam ‘uhvatio’ kraj ‘Naked Attractiona’ na C4. Još jedan dokaz da je došao kraj svijeta”, napisao jedan je od komentara, dok je drugi dodao kako “Nema riječi”.

goli show reakcije

Iako su mnogi Britanci ljuti zbog ovog showa, ne moramo vam ni govoriti da je prva epizoda privukla ogroman broj gledatelja.
Vijesti.hr
Foto: Promo/Channel 4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari