“SAMO TRAG”: Pogledajte novi spot Borisa Štoka s atraktivnom splitskom glumicom

Foto. Riječanin

Nakon hvaljenog debitantskog albuma “Ispod kože”, koji je osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album alternativne glazbe”, Boris Štok predstavlja novi singl i videospot “Samo trag”

S autorovog osobnog portala prenosimo dojmove sa snimanja spota…

“Pjesma “Samo trag” započinje priču o novom albumu. Htio sam novi zvuk i estetiku u produkcijskom smislu, ubaciti elemente gospela, drugačiju ritmiku, a opet zadržati prepoznatljiv senzibilitet vokala i melodije. Spot je režirala talentirana redateljica Marcella Zanki, a u njemu se pojavljuje i mlada splitska glumica Katarina Nikšić.” – kaže Boris.

Foto: Vanja Tataj

Marcella Zanki o snimanju spota i suradnji sa Štokom izjavila je:

“Kad sam dobila pjesmu od Borisa “odvrtilo” mi se nekoliko scenarija u glavi, ali zajedničkom komunikacijom došli smo do zaključka da je ovo ipak “road movie” atmosfera glazbenog spota. Zahvaljujući producentu Boži Žeravici i Davoru, koji posjeduje najfinije primjerke old timer automobila u Dalmaciji, napravili smo crno-bijelu ljubavnu priču između Borisa i karizmatične te iznimno talentirane glumice Katarine Nikšić.

Foto: Vanja Tataj

S Borisom je lako komunicirati i surađivati, jako je profesionalan i zna što želi. Cijeli “team” na setu je bio na istoj valnoj duljini pa je samo snimanje bilo “easy” i zabavno, bez nekih tenzija, osim malog straha od oluje koja nam je prijetila cijeli dan, ali nas je na kraju zaobišla. Boris je “hit maker”, ne sumnjam u uspjeh ove pjesme, kao i cijelog albuma.”.

Uz rad na novom materijalu, Boris je koncertno izuzetno aktivan, a možete ga poslušati na idućim festivalima; ovaj mjesec na Beerfestu u Zagrebu, krajem lipnja na Fibra festivalu u Splitu te isti mjesec na Citygroove festivalu u Crnoj Gori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari