SUPERFINALE: Orky je pobjednik Big Brother Hrvatska 2018.

Bjelovarčanin Antonio Orky Orač pobjednik je devete sezone Big Brothera, koji kući odnosi novčanu nagradu od 371.000 kuna!

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila uzbudljivu večer prepunu iznenađenja!

Superfinalisti ovogodišnje sezone Big Brothera su Lucija, Anezi, Orky, Ana i Antonio, a tko će postati ovogodišnji pobjednik, doznat ćemo uskoro!

Antonija se zatim po prvi put večeras javila stanarima i pozdravila petero superfinalista.

“Super je osjećaj što sam ovdje već 100 dana i što sam upoznao ovako divne ljude”, kazao je Orky. Ana je rekla da je vrlo uzbuđena i da jedva čeka da izađe van. “Ja sam također uzbuđena. Nisam svjesna i iskreno, nisam očekivala da ću biti jedna od superfinalistica”, kazala je Lucija. “Osjećaj je neopisiv i svi jedva čekamo izaći!”, kazao je Antonio. “Osjećaj je jako lijep i emotivan!”, zaključila je Anezi.

Antonija je najavila da prva kuću napušta Bjelovarčanka Ana Marković, koja će se potom pridružiti Antoniji u studiju. Čim je ušla u studio, zagrlila je svog zaručnika Antu, pa majku Šteficu. Čim je ugledala zaručnika rasplakala se isto kao i on.

Antonija je otkrila da je Ana napustila kuću s najmanje glasova, točnije 16,6 glasova i pritom samo 0,3 posto zaostajala za kandidatom koji je na četvrtom mjestu.

Nakon što su gledatelji pregledali Anin dosadašnji boravak u Big Brotheru, Ana je otkrila voditeljica da nije mislila da će toliko izdržati u kući i da ne voli upoznavati nove ljude, no da bi možda ponovila cijelo iskustvo.

Antonija se potom obratila stanarima te otkrila da je Križevčanin Antonio Benčak drugi stanar s najmanje glasova po redu koji napušta BB kuću.

Četvrtoplasirani superfinalist se pridružio Antoniji u studiju, koji je otkrio da je imao osjećaj će ispasti. Križevčanin je istaknuo kako mu je sudjelovanje u Big Brotheru bilo lijepo iskustvo, a Blaće ga je pitala kome namiguje u publici. Bila je riječ o njegovom najboljem prijatelju Zvonimiru koji se vratio iz Njemačke i Križevčanin je pojurio k njemu kako bi se pozdravili.

“Ova kuća je ostavila veliki dojam na mene i tek sam posljednjih dana shvatio da nije bit u zadacima. I poanta ovog svega je u ljudima, prijateljstvima i poznanstvima”, otkrio je mladi Križevčanin. 21- godišnji Antonio je na pitanje voditeljice je li se zaljubio u Luciju, odgovorio je da nažalost jest.

Voditeljica je pustila snimke podrške obitelji i prijatelja Luciji, Orkyju i Anezi koji su ostali u borbi za pobjedu u Big Brotheru, a onda su krenuli najemotivniji trenuci u Big Brother kući.

Voditeljica se nakon kratkog predaha ponovno javila finalistima u novoj odjevnoj kombinaciji.

Antonija se potom javila stanarima te je najavila da je Anezi trećeplasirani superfinalist koji napušta BB kuću. Anezi je tako odlukom gledatelja napustila BB kuću s 28,7 posto glasova. “Svjesna sam svega”, kazala je pjevačica te dodala da je njezin odnos s Bogom u početku bio samo prijateljski, a kasnije da su se razvije simpatije između njih.

Nakon kratkog predaha, Antonija je najavila prilog o najsmješnijim trenucima Big Brother kuće.

Voditeljica je obratila Luciji i Orkyju u kući i otkrila im da kuću napušta Branislav, Tomislavov najbolji prijatelj! Medo Branislav se tako pridružio voditeljici u studio, a Tomislav je skočio u zagrljaj svom plišanom prijatelju kao i Antonija nakon njega.

Antonija je najavila kako su linije zatvorene te ćemo nakon kratkog predaha saznati tko je pobjednik ovogodišnjeg Big Brothera. Pobjednik Big Brother 2018. bit će bogatiji za 338 tisuća kuna!

Antonija Blaće se nakon još jednog predaha pojavila u novoj, trećoj odjevnoj kombinaciji u kojoj je definitivno zablistala. Potom se voditeljica javila Luciji i Orkyju te im pokazala snimku kako je njih vidio Big Brother.

Voditeljica se po posljednji put javila stanarima i otkrila da je Orky pobjednik Big Brother Hrvatska 2018.!

Bigi je potom rekao Orkyju da uđe u ispovjedaonicu. “Nisam to očekivao i jako sam sretan. Drago mi je što sam upoznao sve ove ljude.”, kazao je Orky, koji je potom pročitao BB-ovo pismo.

Orky je tako napravio posljednji krug u Big Brother kućite i krenuo prema Antoniji u studio.

“Ne mogu ni opisati. Vidiš da ne mogu”, rekao je Orky Blaće kako se osjeća nakon što je pobijedio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari