Triljanin Petar Stipetić napustio Big Brother kuću, a nominirani su: Antonio, Lucija, Anezi, Karla i Bojan

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer prepunu uzbuđenja! Kako je Antonija najavila, večeras će kuću, odlukom gledatelja, napustiti netko od stanara.

Big Brother se potom javio stanarima i objasnio im plan nominacija. Prvi po redu bio je Marijan koji je odlučio spasiti od izbacivanja Anu i Antoniju. Tomislav je tako svoje bodove odlučio dati Orkyju i Ani. Anezi je dva boda odlučila dati Bogiju i jedan bod Ribici. Lucija je odlučila dati Antoniju a jedan bod Ani. Bogo je tako odlučio spasiti Anezi i njoj dati dva boda, a jedan bod Antoniju. Mladi Križevčanin je svoja dva boda odlučio dati Luciji, a jedan bod Bogiju. Karla je svoja dva boda odlučila dati Marinu, a jedan bod Ana-Mariji, jer kako kaže, s njima si je najbliža.

Petar je tako svoja dva boda odlučio dati Marijanu, a jedan bod Orkyju. Simpatična Ribica svoja dva boda odlučila je dati Marinu, a jedan bod Luciji. S druge strane, Bojan je svoja dva boda odlučio dati Tomislavu, a jedan bod Orkyju. Ana je svoje bodove odlučila dati Luciji i Tomislavu. Velikogoričanka se odlučila za Ribicu, kojoj je dala dva boda i Marinu, kojem je dala jedan bod. Orky je nimalo iznenađujuće, dva boda dao Tomislavu, a jedan bod je dao Ani. I posljednji je bio Marin, koji je u ispovjedaonici rekao Bigiju da svoja dva boda daje Ana-Mariji te jedan bod Karli.

Nakon nominacija, Big Brother se obratio stanarima te tako najavio da su uspjeli spasiti šestero ukućana, a da su svi ostali nominirani.

Tako su nominirani sljedeći stanari: Ribica, Bogo, Anezi, Ana-Marija, Marijan, Petar, Karla i Bojan.

Nakon Big Brotherovog javljanja, u prilogu smo se podsjetili kako su se stanari pripremali za predstavu i pritom se zabavili. A onda su gledatelji pogledali njihovu predstavu.

Antonija je najavila da je glasovanje završeno!

Tako se Antonija opet javila stanarima, no kao glasnik loših vijesti – odlukom gledatelja, 49-godišnji Petar Stipetić zauvijek se pozdravio sa sustanarima i pridružit će se Antoniji u studiju.

Simpatični je Triljanin u studiju komentirao svoj boravak u kući, te gledateljima otkrio da se u kući formirala grupa ljudi koja se drži zajedno. Kako Petar kaže, volio bi da Max ili Orky pobijedi.

U studiju se pridružila predstojnica dječjeg doma Laduč, Tina Baričević te zajedno s Antonijom pogledala ukupni iznos od 75 842 kuna.

Kako je na početku Antonija sakrila tri jaja, pronašli su Max, Karla i Luciano. Max nije htio svoj imunittet dati nekom od stanara, dok je Karla odlučila dati Ribici, a Marin je odlučio jaje dati Ana-Mariji. Tako Max, Ribica i Ana-Marija ne mogu biti nominirati, Bojan ima smrtonosnu nominaciju, te su uslijedile regularne nominacije.

Bjelovarčanka Ana je prva ušla u ispovjedaonicu i odlučila nominirati Antonija. “Razlog je taj što još uvijek nemam kontakt s njim”, objasnila je Ana.

Bogo je tako odlučio nominirati Luciju i njoj dati dva boda, a Ani jedan bod. Antonio je odlučio dva boda dati Ani, a jedan bod Karli. Bojan je tako svoja dva boda odlučio dati Antoniju, a jedan bod Anezi. Ribica je odlučila svoja dva boda dati Orkyju, a jedan bod Antoniju. Karla je dva boda dala Luciji, a jedan bod Antoniju. Marin je dva boda odlučio dati Anezi i jedan bod Bogiju. Marijan je odlučio dva boda dati Marinu, a jedan bod Karli. Orky je dva boda dao Karli a jedan bod Antoniju.

Tako su nominirani: Antonio, Lucija, Anezi, Karla i Bojan!

Antonija je za kraj večeri stanare razveselila viješću kako će pripremati svoje nastupe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari