U listopadu na Trsatu veliki koncert Parnog valjka povodom 44 godine djelovanja benda

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Povodom izlaska novog albuma “Vrijeme” i više od 40 godina zajedničkog rada, grupa Parni valjak ponovo kreće na turneju.

U sklopu najavljene turneje “Runda 44,” bend će obići sve najveće dvorane u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Početak turneje kreće u lipnju iz Ljubljane, a jedna od stanica na turneji bit će i riječka Dvorana mladosti na Trsatu.

Kao i u sklopu svake turneje i na ovoj planiraju neke novosti. Ovom prilikom će to biti pojačanje u obliku brass sekcije, velikog broja novih pjesama, ali i onih koje dugo nisu bile na koncertnim repertoarima.

Za sve one koji još nisu imali priliku čuti neke od novijih pjesama s albuma Vrijeme koji su izdali prošle godine, na ovoj turneji će moći pjevati s bendom “Prolazi sve, zar ne?, “Opet se smijem”, “Ljubav”,“Za malo nježnosti”, “Kad nemaš kud” koju uz Akija pjeva Tina Kresnik, “Otkud ti pravo” i “Vrijeme.“

Naravno, sigurno ćete se imati priliku prisjetiti i ultimativnih hitova kao što su “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Sve još miriše na nju”, “Neda”, “Zastave”, “Sunčanom stranom”, “Uhvati ritam” i brojne druge hitove.

U Rijeci je koncert zakazan za 11. listopada u 21 sat, a ulaznice su već puštene u pretprodaju putem sustava Eventim po cijeni od 110 kuna.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari