BB Marina i Romano završili pod plahtama: ‘Moj dečko se neće ljutiti jer zna da sam normalna’

Marina i Romano odmarali su u spavaćoj sobi, svako na svome krevetu i razgovarali.. A onda je Romano Marini predložio romantiku pod plahtama

“Šta, pokriti ćemo se lancunima, neće nas nitko vidjet!”, rekao je Romano Marini na što mu je ona odgovorila: “Misliš?”.

Romano ju je i dalje uvjeravao kako ih nema tko vidjeti te joj pokazivao kako će staviti plahte da budu neprimjetni. Marina se cijelo vrijeme smješkala. “Doneseš još tu svoju plavu deku i pokrijemo se”, uvjeravao ju je Romano.

Nije dugo vremena prošlo i pala je noć, a dok su sobi svi spavali, Marina se ušuškala kraj Romana. Iako su bili uvjereni da ih nitko iz sobe ne vidi, jer svi spavaju, oku Big Brothera nije promaklo pomicanje plahti.

“Romano je drag dečko. Ljudi van kuće ne mogu shvatiti da ti je jednostavno potreban netko. Moraš biti s nekim blizak jer ti je tako lakše. Mislim da se moj dečko ne bi ljutio jer zna da sam normalna. Na kraju krajeva nisam radila ništa loše nego samo legla kraj čovjeka”, rekla je Marina u ispovjedaonici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari