U SPLITU

Brutalno: Bahati taksist vožnju od 15 kilometara naplatio čak 2500 kuna!

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Neugodno iznenađenje dočekalo ih je po dolasku na željenu destinaciju

Na visoke cijene na Jadranu mnogi ugostitelji su nas već naviknuli. Gotovo svakodnevno ‘curili’ su raznorazni računi kojima su građani Lijepe naše ostali zaprepašteni, a bijesni komentari iskakali su s društvenih mreža.

Sada se pak Dalmaciji Danas javio čitatelj koji ih je zamolio da prenesu njegovu priču. On nije ‘oderan. u nekom od restorana ili kafića, nego od strane jednog taksista.

‘Ovi Britanci su dobro i prošli….’

“Kako u Kaštelima i nema neke zabave u noćnim satima, gosti željni provoda uglavnom idu prema Splitu. Tako su i njegovi gosti ovoga ponedjeljka profeštali u Splitu i ostali osupnuti kada im je na povratku s provoda bahati taksist naplatio prijevoz od diskoteke na Poljudu do Kambelovca 2.500 kuna”; ispričao j svoju prioču i dodao:

“Sezona je pri kraju tako da valja podsezoncima dobro oderati kožu, kažu da nas čeka duga i gladna zima, tako da se malo našalimo, ovi Britanci su dobro i prošli…”.

Treba napomenuti da je udaljenost od Poljuda do Kambelovca oko 15 kilometara pa je jasno zašto je ovaj račun izazvao toliko ogorčenje kod čitatelja, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari