OPET JE KRENULO...?!

Snimili Hrvata u nabavci, prekrcana kolica izazvala raspravu: ‘Koliko će trebati da i ovog nestane s polica?’

Foto: Reddit

Vlada je mjerama ograničila i cijenu bijelog kristalnog šećera pa je reditovac u kupnji golemih količina šećera vidio gomilanje, a komentatori su brzo objasnili da je posrijedi nešto puno uobičajenije

Među brojnim namirnicama kojima je Vlada ograničila cijenu je i bijeli kristalni šećer koji ne smije koštati više od 7,99 kuna (1,06 eura) po kilogramu, a marža se ograničava na najviše jedan posto.

Kao odgovor na Vladine mjere, neki trgovci su ograničili količinu artikala koja se odjednom može kupiti, ali čini se ne i trgovina u kojoj je jedan muškarac napunio kolica šećerom.

Snimio lika s kolicima punih šećera, reditovcima nije baš sjelo

“Baš me zanima koliko će trebati da nestane šećera”, poručuje reditovac koji je fotografirao kupca željnog šećera.

Reditovca su u komentarima dočekali na nož. Oni pristojniji su jednostavno objasnili kako se u ovo doba godine priprema vino, sokovi, pekmezi i ostala zimnica, neki spominju i uzimljavanje pčela pa se i inače kupuje više šećera, dok drugi ne štede uvrede na račun reditovca odnosno “gradskog arogantnog klinca koji zapravo manje zna od prosječne osobe.”

Ipak, najveća se rasprava povela oko vina, jer su mnogi bili uvjereni da je šećer upravo namijenjen moštu.

“Grozdja kolko Bog da, vina kolko ja očem”, parafrazira jedan reditovac, dok se drugi nadovezuju. “Možda lik ide u berbu. Zna da mu je gradacija slaba, pa mora pojačati”, “Lik pravi par kubika vina sudeći po priloženom, ili to ili mu je slador 14 na 100l vina”, stručno analiziraju drugi, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari