Slovenska poduzetnica i političarka slikala se za erotski kalendar, ali joj nije pomogao da sakupi potpise za kandidaturu

Mlada političarka i poduzetnica u svojoj se kampanji istaknula na poseban način, međutim, u svom naumu da se kandidira za predsjednicu, nije uspjela.

Danas se u Sloveniji održavaju šesti predsjednički izbori od proglašenja neovisnosti 1991. godine.

Više od tri tisuće birališta otvoreno je u nedjelju u sedam sati u Sloveniji, a 1,7 milijuna birača.

Kandidata je devet, među njima je pet žena, najviše do sada, no najviše izgleda za pobjedu prema ispitivanjima javnog mnijenja objavljenima zadnjih dana ima sadašnji predsjednik Borut Pahor koji se bori za svoj drugi petogodišnji mandat.

Među kandidatima se pokušala naći i 32-godišnja poduzetnica iz Nove Gorice Martina Valenčić koja se na poseban način istaknula u svojoj kampanji.

Ona je na svojoj službenoj stranici objavila link koji vodi na fotografije koje je snimila za erotski kalendar.

U kampanji se zalagala za tržišno gospodarstvo i duboke strukturne reforme, a posebno ju je zabrinjavao geopolitički položaj Slovenije. Martina se inače rado slikala za kalendare jer je bez predrasuda. Kazala je da se nije bavila prostitucijom, već je to bio dobar marketing jer su mnogi ljudi naručili kalendar, prenosi 24 sata.

Međutim, to joj nije pomoglo da sakupi 5000 potpisa sugrađana.

“Nisu mi ukazali povjerenje pa se nisam mogla kandidirati. Na izbore neću izaći jer tko god dođe na vlast neće ništa uraditi dobro za Sloveniju. Mislim da će Pahor pobijediti no neće se ništa promijeniti. Slovenija je izgubljena”, rekla je Martina i dodala kako više nema političke ambicije, prenosi 24 sata.

Vijesti.hr
Foto: Facebook/freetime.si

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari