ATAK NA HRVATSKO D..E! Juncker se prišuljao Plenkoviću, uštipnuo ga za stražnjicu i poslao mu leteću ‘pusu’

Premijer je šalu primio vrlo prijateljski te je napomenuo novinarima da se Juncker inače stalno voli grliti pred kamerama

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker inače je poznat po šalama pred TV kamerama, a ovaj put se prišuljao hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću iza leđa i uštipnuo za stražnjicu, a zatim mu poslao leteći poljubac.

Učinio je to dok je Plenković odgovarao na pitanje o tome je li Hrvatska, nakon Predsjedničina posjeta Rusiji, prešla u tabor onih država članica EU koje se zalažu za ukidanje sankcija uvedenih protiv Rusije zbog ilegalne aneksije Krima i agresivnog ponašanja u istočnoj Ukrajini.

 

(Foto: Screenshot)

Premijer je šalu primio vrlo prijateljski te je napomenuo novinarima da se Juncker inače stalno voli grliti pred kamerama.

Danas inače završava summit Europske unije, prvi u nizu od 13 sastanaka na kojima su čelnici EU, među njima i hrvatski predsjednik Vlade, na kojima će u idućih godinu i pol dana pokušati pronaći novi model funkcioniranja EU-a nakon izlaska Velike Britanije.

Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari