(FOTO & VIDEO) DEBAKL VOZAČKE PAMETI: Skupocjenim autom zapeo u šljunku na plaži i umalo završio u moru

Do debakla za vozača a komičnog performansa za goste na creskoj plaži došlo je zbog nemara, tvrdoglavosti i škrtosti vozača koji nije želio platiti korištenje obližnje dizalice za manevar plovila s vozila i na vozilo

Neobičnom, no ne tako izdvojenom slučaju svjedočili su jučer kupači i prolaznici na jednoj creskoj plaži: Audi S4 Avant se „nasukao“ na Cresu, a izvukao ga je tek moćni terenac, što je zabilježeno i podijeljeno i na Facebook stranici “Uživo sa hrvatskih prometnica”.

Do svega je došlo zbog nemara, tvrdoglavosti i škrtosti vozača skupocjenog automobila koji nije želio platiti korištenje obližnje dizalice za manevar plovila s vozila i na vozilo te se velikim i teškim vozilom s prikolicom uputio ravno na plažu, među kupače. Nije ga obeshrabrilo ni glasno negodovanje kupača među čije se „šugamane“ automobil „zavukao“!

No želja za financijskom uštedom itekako mu se obila o glavu jer si je prouzročio veliki problem kojemu niti nakon duljeg vremena nije našao rješenje pa je u pomoć, naposlijetku, pozvan traktor jednog mještana no ni on nije uspio Audija izvući s plaže – uspjelo je to tek snažnom američkom terencu!

Nadamo se da su mu naplatili izvlačenje auta barem koliko stoji dizanje plovila iz mora.

https://www.facebook.com/507819212663110/videos/1256573121121045/

Sunce nekima ponekad stvarno prejako udari u glavu!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari