GNJEVNI ČITATELJ O PUTOVANJU ČAZMATRANSOVIM BUSOM: ‘Ljudi stoje, klima ne radi, stranci u šoku…’

‘Nažalost, ponekad se zna dogoditi, unatoč dobroj organizaciji rada, da pojedina prodajna mjesta izdaju veći broj rezervacija sjedala od dodijeljenog im broja sjedala koja imaju u prodaji’, stoji u objašnjenju Čazmatransa

Čitatelj Vijesti.hr poslao je fotografije koje jasno dočaravaju vožnju Čazmatransovim busom na relaciji Dubrovnik-Zadar. Naime, čitatelj navodi kako je u busu bila ogromna gužva zbog čega su putnici morali stajati, tvrdi da u busu nije radila klima te da su stranci, koji su putovali Čazmatransovim busom, bili u šoku.

Doduše, ovakve situacije ne događaju se samo na realciji Dubrovnik-Zadar, nego i na ostalim relacijama diljem zemlje na kojima prometuju busevi Čazmatransa. Tvrtka se očitovala o ovom pitanju, a njeno očitovanje prenosimo u cijelosti:

“Ispričavamo se ukoliko je putnik doživio neugodnosti putujući našim autobusom na relaciji Dubrovnik-Zadar. Moramo provjeriti navode nezadovoljnog putnika, odnosno utvrditi na koji naš polazak iz Dubrovnika se navod točno odnosi.

Inače, princip rada je da svako prodajno mjesto ima određeni kontigent sjedala za prodaju. Nažalost, ponekad se zna dogoditi, unatoč dobroj organizaciji rada, da pojedina prodajna mjesta izdaju veći broj rezervacija sjedala od dodijeljenog im broja sjedala koja imaju u prodaji.

Što se tiče klima uređaja u autobusu, koncepcija rada je da se temperatura zraka u autobusu može sniziti maksimalno do 7 stupnjeva u odnosu na temperaturu zraka vani. Dakle, pri ekstremno visokim temperaturama zraka vani i temperatura zraka u autobusu je dosta visoka, bez obzira na klima uređaj”, poručuju iz Čazmatransa.

Vijesti.hr
Foto: Čitatelj

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views