IMA I TOGA: Dijete (3) u vrtiću dali krivoj baki, a njoj ništa nije bilo čudno!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

‘Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk’

Nevjerojatna situacija, kakvu ne bi poželjeli nijednim roditeljima, dogodila se u vrtiću Košutica u Ferdinandovcu kraj Đurđevca, piše e-Podravina.

Prema izjavi majke Ivane, otišla je po svog trogodišnjeg sina koji ide u jaslice, no odgojiteljica koja je ujedno i ravnateljica vrtića, rekla joj je da ju je pokupila baka. Majci je to bilo neobično, no ipak je otišla kući i pitala svekrvu je li ga pokupila u vrtiću na što joj je odgovorila da nije. Odmah su nazvali policiju. Odjurila je u vrtić zajedno sa šogoricom te sva izvan sebe pretraživala dječje ormariće kako bi mogla ustanoviti čije cipele nedostaju.

“Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno što se dogodilo, dok me ravnateljica uvjeravala da je dijete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mojeg sina bile su u ormariću, a patike od jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to”, ispričala je šokirana majka.

Nazvali su mamu djeteta koje je još bilo u vrtiću, a cipela u ormariću nije bilo. Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

“Ne znam kako je to moguće. Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk”, nadodaje majka.

“Srećom, slučaj je brzo riješen, došlo je do zabune i tu nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja”, izjavio je policijski glasnogovornik za ePodravinu.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views