#JAKOVEIZDRŽI Za vrijeme predsjedničinog govora na konferenciji twitteraši slali poruke podrške Jakovu Kitaroviću

Lukavi Twitteraši iskoristili su video zid najveće europske poslovne konferencije za slanje poruka podrške Jakovu Kitaroviću

Twitteraši će uvijek pronaći način kako iskoristiti konferencijski Twitter zid. Upravo se to dogodilo za vrijeme uvodnog govora predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na EBAN Winter University, najvećoj konferenciji poslovnih anđela u Europi.

twit1

Iako je Twitter zid zamišljen kao prostor digitalne razmjene mišljenja o tematici konferencije, lukavi su Twitteraši ovaj poprilično prostrani video zid iskoristili u potpuno drugu svrhu; za slanje poruka podrške Jakovu Kitaroviću koristeći sada već slavni hashtag #jakoveizdrži koji je prvotnu popularnost stekao na utakmicama, a potom na društvenim mrežama.

twit2

Za razliku od brojne publike koja je tweetove čitala s oduševljenjem, predsjednica Grabar-Kitarović nije bila u mogućnosti vidjeti sporne tweetove. Postavlja se pitanje je li riječ o lukavom moderiranju ili propustu samih moderatora. Uvjerite se i sami:

Vijesti.hr
Foto: Twitter

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari