URNEBESNO – “Kako bivšoj curi ostati u lijepom sjećanju” by IVAN PERNAR

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Mudrosti by Ivan Pernar – Pročitajte kako je Pernar bivšoj curi osigurao 10.000 kn

Stručnjak za muško-ženske odnose IVAN PERNAR ima novi savjet! Nakon što je muškarcima savjetovao da nađu žene kojima ne smetaju ljubavnice, potom prijatelju preko facebooka tražio curu, sada ima savjet kako da ostanete u dobrim odnosima s bivšom i nakon prekida.

Urnebesno! Pročitajte…

Sjećam se prije 10 godina bio sam s jednom djevojkom u vezi, bilo mi je super s njom iako smo se kasnije razišli jer sam bio ženskar. Ali ono što vam hoću reći je da sam ju prvi put kad sam došao u njen stan pitao “kakva ti je ovo uplatnica”, na što je rekla da je to za HRT. Na to sam opsovao i rekao joj da to pod hitno otkaže i ne pušta nikakve idiote u stan.

Otkazala je i do današnjeg dana ne plaća – od tada je prošlo 10 godina, godišnja pretplata iznosi otprilike 1000 kuna. Pomnožite to s 10. Uštedio sam joj 10.000 kuna, lijepa cifra i uspomena na mene zar ne?

Na isto apeliram kod svih vas koji ne plaćate TV pretplatu, a u vezi ste s nekim tko plaća. Potaknite ga da ju otkaže, ostat će mu/njoj lijepa uspomena na vas čak i ako prekinete.

https://www.facebook.com/pernari/posts/1979789289013511

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari