POSLALI URNEBESNO PRIOPĆENJE

Policija uhitila Pernara: ‘Organizirao je natjecanje u izdržaju i sklekovima’

photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pernar je prije dolaska u Šibenik posjetio nekoliko škola u Splitu i ispred njih izazvao kaos

Šibenska policija dovršila je istragu nad Ivanom Pernarom (39) koji je priveden nakon što je došao pred jednu šibensku srednju školu. Osumnjičen je za kršenje Zakona o javnom okupljanju.

Pernar već mjesecima provodi svoju neobičnu politički kampanju u kojoj obilazi brojne hrvatske gradove i nalazi se s učenicima ispred osnovnih i srednjih škola.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 39-godišnjak 8. veljače u Šibeniku ostvario obilježje prekršaja iz Zakona o javnom okupljanju, jer je u zoni odgojno-obrazovne ustanove, prethodno koristeći društvene mreže, organizirao i pozivao na javno okupljanje radi promicanja vlastitih interesa. Na okupljanju je sudjelovalo stotinjak učenika srednjih škola, a osumnjičeni je organizirao i natjecanje u izdržaju i sklekovima, sve radi osobne promocije obzirom je video sadržaj učinio dostupnim javnosti na društvenim mrežama”, objavili su iz policije, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari