'DOMIŠLJATI' STANAR

‘KREATIVNO’ ZAUZIMANJE PARKINGA Rezervirao parking plinskom bocom – a dječji vrtić na 15 metara udaljenosti!

Foto: RTL

Na zagrebačkoj Ferenščici je na privatnom parkingu postavljena plinska boca povezana lancom. Vlasnici privatnih parkirnih mjesta traže druge načine kako zaštititi svoje mjesto i učiniti ga slobodnim. ‘Možda je plinska boca bezopasna, ali je nenormalno’

Na zagrebačkoj Ferenščici domišljati je stanar svoje parkirno mjesto odlučio “rezervirati” postavivši na njega plinsku bocu. Postavio je na privatnom parkingu i povezao lancom

“Takve budalaštine mogu samo pasti na pamet na Ferenščici”, kazao je zabrinuti čitatelj RTL Danas.hr koji je redakciji i poslao fotografiju parkirališta na Ferenščici i upozorio kako se u blizini postavljene plinske boce nalazi Dječji vrtić.

Rekao je da vjeruje da je plinska boca bezopasna, no da mu nije jasno kome je uopće mogla pasti na pamet ovakva ideja.

“Možda je ta boca bezopasna, ali je nenormalno. Pokraj svih drugih pravnih mogućnosti stavljati bocu na lanac?”, začudio se čitatelj.

Poznato je da vozačima u Zagrebu veliki problem predstavlja upravo parking. Mnogi kažu da je lutrija ako ga pronađu, a nerijetko građani svoja vozila i nepropisno parkiraju.

No, osim parkiranja na mjesta koja nisu namijenjena za vozila, problem je parkiranja automobila na mjesta koja su privatna.

Unatoč savjetu da svi građani koji imaju privatni parking, ispred njega ili u neposrednoj blizini stave tablu “privatan posjed”, mnogi takve znakove ignoriraju, stoga vlasnici traže druge načine kako svoje mjesto zadržati slobodnimm piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari