'MISTERIJ' NA VEŽICI

Na području Vežice oštećeni Citroen na prometnici još od ljeta: ‘Nitko ga mjesecima nije pomaknuo’, reagirali su građani

Oštećeni automobil marke Citroen riječkih registarskih oznaka navodno već od ljeta stoji na istome mjestu na prometnici, izvan označenih parkirnih mjesta

‘Riječkim’ grupama na društvenim mrežama širi se informacija o ‘misteriju’ automobila koji stoji na istome mjestu na području Vežice već mjesecima. Da ne bude zabune, automobil nije parkiran na označenom parkirnom mjestu.

Automobil je oštećen, vidljivi su tragovi udarca na lijevoj bočnoj strani vozila, a građani na društvenim mrežama komentiraju kako na istome mjestu stoji još od ljeta.

Navodno je o tome obaviještena i policija. Ovako ‘parkirani’ automobil zasigurno krši prometne propise, no za sada, koliko nam je poznato, nema nikakve reakcije niti vlasnika a niti komunalaca.

Nadamo se da je vlasnik automobila dobroga zdravstvenog stanja, a ukoliko sam ne može riješiti pitanje vozila ostavljenoga na prometnici, da ima nekoga od rodbine ili prijatelja koji mu mogu pomoći da riješi problem ili barem premjesti automobil na neko drugo mjesto – ako još nije spreman na popravak vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari