KAKVU SLIKU ŠALJEMO U SVIJET?

Navijači na zavoju pokazivali gole stražnjice vozačima WRC Croatia Rallyja

Foto: Tik Tok

Na Tik toku se pojavila snimkana na kojoj se vidi kako navijači na jednom zavoju pokazuju gole stražnjice vozačima za vrijeme utrke

Nakon 12 brzinskih testova koje su prošli vozači na WRC Croatia Rallyju i dalje je najbolji hrvatski predstavnik Martin Ravenščak (Ford Fiesta Rally4) koji se u ukupnom redoslijedu nalazi na 37. mjestu.

Na iduće dvije pozicije također su smješteni hrvatski predstavnici pa je tako Viliam Prodan (Renault Clio Rally4) na 38. mjestu (+29:44.4), dok je 39. Ivica Siladić (Ford Fiesta Rally3) sa zaostatkom 30:27.7.

Niko Pulić (Škoda Fabia) je na 43. mjestu s plusom od 32:31.4, dok je 44. Krešimir Ravenščak (Ford Fiesta Rally4) koji ima zaostatak 34:55.9 minute.

Pretjecanje preko pune trake i gole stražnjice na zavoju

I dok vozači love što bolji uspjeh na Croatia Rallyju hrvatska se javnost bavi i stvarima koji često prate ovakva velika natjecanja. Tako je jučer pozornost privukla obijesna vožnja jednog od favorita cijelog natjecanja.

Thierry Neuville je vozio zagrebačkom zaobilaznicom pokraj Laništa. Francuz je skretao prema Lučkom i Stupnikom, a ispred njega se našao bijeli Citroen. 

Rally zvijezdi se nije dalo čekati, pa je stisnuo po gasu i obišao cestovno vozilo.

Screenshot YouTube video

Pritom je prekršio nekoliko prometnih pravila. Recimo, zaobišao je vozilo preko pune linije, a poslije je skrenuo u desnu traku bez žmigavca. Ipak, stigao je sretno i sigurno do utrke, a na cesti nije bilo drugih incidenta.

Danas se, pak, pojavila snimka na Tik Toku na kojoj se vidi kako navijači na jednom zavoju pokazuju gole stražnjice vozačima za vrijeme utrke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari