SAT OTKUCAVA

Ruski vidovnjak najavio kada će Putin umrijeti, a opisao je i kako će izgledati njegov kraj

Screenshot RTL

Uz to je rekao i da bi Putin mogao umrijeti u svom uredu u Kremlju

Aleksandar Kantonistov, ruski mistik koji je svojedobno sudjelovao u televizijskom šou Bitka vidovnjaka, tvrdi da ruski predsjednik Vladimir Putin neće s ostatkom čovječanstva dočekati 2023. godinu. Štoviše, ako je u pravu, Putin neće dočekati niti kraj ovoga ljeta, a sve ukazuje na to da će biti ubijen.

“S početkom lipnja kreće najkritičnije razdoblje u Putinovu životu. Pokušat će ga otrovati, ali i fizički kazniti”, naveo je taj vidovnjak, pa dodao:

“Kod njega će osnažiti manija progona. Psihički poremećaji utjecat će na njegove odluke. Represije bi mogle osnažiti, a njegovi ljudi će mu se činiti kao da su izdajice. Sve će to dovesti do nepromišljenih postupaka koji će mu samo naštetiti”, rekao je.

Uz to je najavio da bi Putin mogao umrijeti u svom uredu u Kremlju.

Ipak, kada je Kantonistov u pitanju, vrijedi biti oprezan i reći da je taj mistik slutio i da bi do sredine travnja ruskim trupama moglo biti naređeno da napuste susjednu Ukrajinu. Ali, nažalost, kao što to sada znamo, predviđanje se nije ostvarilo, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari