TRAŽE RADNIKE, ALI...

Objava pizzerije iz Hrvatske izazvala burne reakcije: ‘Nećemo zapošljavati četnike iz Niša, a ni one crne’

Foto: Pixabay

Iako je prva objava uklonjena, u drugoj su, ovog puta na Facebooku, istaknuli da ‘takve ljude nije vrijedno dovlačiti’ u njihov kraj

Objava jedne pizzerije na društvenim mrežama izazvala je veliku raspravu. Objavili su kako traže nove radnike, a prvu objavu je Instagram odmah uklonio.

“Nećemo ove koji su u zadnje vrijeme preplavili naš Samobor, a grdo ih je za vidjeti”, stoji u objavi, referirajući se pritom na radnike iz područja Pakistana, Bangladeša i drugih azijskih zemalja.

Izvrijeđali su usput i susjede, Srbe, nazivajući ih “četnicima iz Niša” te “one koje zastupa i brani Pupovac“.

Iako je prva objava uklonjena, u drugoj su, ovog puta na Facebooku, istaknuli da “takve ljude nije vrijedno dovlačiti” u njihov kraj. Ta je objava prikupila gotovo 300 različitih reakcija, od kojih su neke poruke podrške pizzeriji.

Djelatnici stoje iza objave

24sata kontaktirao je pizzeriju, a djelatnica im je rekla da svi radnici u potpunosti podržavaju objavu i stoje iza nje. Tekst prve objave prenosimo u cijelosti:

“Očito su normalni radnici otišli u Irsku”, stoji u objavi, koju prenosimo bez intervencija u način pisanja: “Kako dodatno nebi nagrdili naš Samobor s tim crnima (zaista ih je previše i grdo ih je vidjeti sa vrećicama punih alkohola,dok idu iz dućana, a domaći i stariji ljudi prelaze na drugu stranu ulice), morati ćemo prilagoditi trenutnim kapacitetima radno vrijeme (…) Isto tako nam ne pada na kraj pameti zaposliti četnika iz Niša,a u prilogu pogledajte situaciju iz Danske,pa prosudite sami dali je zbog zarade vrijedno dovlačiti kod nas i našoj djeci ostaviti ovakvu gamad da ih terorizira!” “Sad će se naravno javiti udruge za zaštitu majmuna i ostalih životinja,a i sveprisutni milorad pupovac, koji će stati u obranu ovih koje ne želimo…”, navodi se u uklonjenoj objavi, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari