POGLEDAJTE ZASTRAŠUJUĆI TRENUTAK: Pobješnjeli nosorog zaletio se u automobil pun turista

Incident se dogodio se u nacionalnom parku Etosha u Namibiji. Na snimci se vidi nosorog koji se polako približava automobilu da bi u jednom trenutku podivljao i svom snagom se zaletio u njega

Alexandra Poier snimila je zastrašujući trenutak u kojem se podivljali nosorog svom snagom zaletio u parkirani automobil pun turista u nacionalnom parku Etosha u Namibiji.

Poier je sjedila u svom automobilu kad je primijetila nosoroga kako se približava Toyoti parkiranoj na prašnjavoj cesti.

Životinja je odjednom podivljala i svom snagom zaletila se u auto u kojem je sjedila grupa prestrašenih turista.

“Mislim da je nosorog vidio prijetnju i da je zato napao. Iskreno, bila sam jako uplašena jer to je mogao biti moj auto. Sve se dogodilo jako brzo i iznenada. Kad se nosorog približio našem autu, pobjegli smo. Turistički vodič nam je kasnije rekao da se takvo nešto jako rijetko događa”, ispričala je.

Srećom, turisti zarobljeni u Toyoti uspjeli su pobjeći neozlijeđeni.

Crni nosorog, koji obitava u južnoj i istočnoj Africi, ugrožena je vrsta, a njegov broj koji živi na području 8,600 kvadratnih metara ovog nacionalnog parka je nepoznat.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari