POMOGAO I VOZAČ AUTOBUSA! Izgubljeni Medo i Rex sretno okončali višednevnu „odiseju“ gradom

Foto: Facebook/M.B.

Dva simpatična ali ovih dana tužna, pokisla i promrzla psa, izgubljeni Medo i Rex, prema obavijestima na društvenoj mreži sretno su sinoć okončali svoju višednevnu pustolovinu i lutanje Rijekom

Izgubljeni prije nekoliko dana, a traženi posvuda i uz pomoć obavijesti na društvenim mrežama, Medo i Rex – prema informacijama s društvenih mreža – sretno su sinoć završili svoje putovanje vrativši se vlasniku.

A viđani su proteklih dana Medo i Rex  u raznim dijelovima grada – od Trsata do Srdoča i drugdje, javljali su građani. Sporadično bi se netko nakratko pobrinuo za njih, no psi kao psi – nisu bili mirni dok ne pronađu svoje prave vlasnike!

Čini se da se i ovdje pojavio problem koji prati potrage za izgubljenim ljubimcima putem društvenih mreža – taman kada netko i uoči četveronožnog lajavca i dojavi tu informaciju putem Facebooka, pas već odluta na drugo mjesto gdje ga opet uoči netko drugi i objavi novu informaciju – i tako ukrug…

Nasreću, ovoga puta potraga je imala sretan ishod. Čini se da je možda i ključnu ulogu odigrao jedan vozač Autotrolejeva autobusa na liniji „2“ prema Trsatu koji je u autobus primio dva pokisla i promrzla psa koji su po izlasku iz autobusa na stanici blizu Kampusa pronašli svoga vlasnika. Takva informacija je dojavljena putem Facebooka.

Mi se nadamo da vozač Autotrolejeva autobusa u ovom slučaju neće imati problema što je dopustio prijevoz očigledno iznemoglih životinja kojima je na taj način možda i spasio živote.

Foto: Facebook/M.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari