ZANIMLJIVO NA POSLU

Radnik u seks shopu o nastranim ispadima kupaca: Od zaruka vibratorom do isprobavanja igračaka na licu mjesta

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Svaki je posao težak na svoj način, ali niti jedan nije bizaran kao posao radnika u trgovini sa seksualnim igračkama i pomagalima

I dok neki ljudi ni pod razno ne bi ušli u trgovinu sa seksualnim igračkama i pomagalima, drugi u tome ne vide nikakav problem. Nikakav problem nije vidio ni Payton Dow, bivši radnik jedne takve poslovnice. Sve dok se problemi nisu počeli događati njemu pred očima.

Tako je Dow jednom u svojoj smjeni doživio i zaruke.

Iako zaruke u seks shopu nisu na vrhu liste želja svake žene, to ne znači da se to ne događa.

“Jednom je jedan čovjek došao u trgovinu sa svojom djevojkom, kupio najskuplji vibrator koji smo imali, a onda je zaprosio svoju djevojku”, prisjetio se Dow.

“Rekla je da”, dodao je.

Kad misliš da ne može neugodnije…

Čini se da neki kupci zaboravljaju da sex shopovi nisu njihov dom pa s radnicima odluče podijeliti previše detalja.

Jednom je prilikom jedna djevojka došla kupiti analni čep. Vrlo brzo našla je što je tražila i Dow je pomislio da će tu biti kraj njihovoj interakciji, a onda je žena izvadila onaj koji je već imala i zamijenila ga novim, točno ispred Dowa.

Stari čep nonšalantno je stavila u kutiju od novog koji je upravo kupila te ga stavila u svoju torbu.

No, ona nije jedina. Dowu je u trgovinu došla i žena koja je baterije na starom vibratoru odlučila zamijeniti točno ispred Dowa.

Anegdota je na pretek, a za kraj je istaknuo kako je jednom kupcu savjetovao da uzme samo jednu tabletu za potenciju svaka tri dana: “On je uzeo tri točno ispred mene pa je otišao iz trgovine. Ubrzo nakon što je osjetio posljedice, vratio se samo kako bi mi rekao da sam u pravu te je zatim otišao na hitnu”, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari