ŠOKIRALA JE SVE

U istarskom staračkom domu dobio infarkt, a djelatnica doma ga počela snimati mobitelom!?

Ilustracija: Pexels/Gerd Altmann

Prema riječima ravnateljice, otkaz neće dobiti zbog manjka radne snage

Neobični incident dogodio se u Domu za starije osobe u Novigradu gdje je jedna osoba doživjela infarkt, a ono što je uslijedio nakon toga šokiralo je cijelu Istru, a i šire.

Sve se dogodilo još sredinom travnja. Naime, kada je korisnik dobio infarkt, djelatnica doma je cijelo pružanje pomoći i borbu za život snimala mobitelom, javlja Glas Istre. Kako doznaju, riječ je o spremačici doma koja se u tom trenutku zatekla tamo, ali i snimila sve što se događa.

Kako tvrdi ravnateljica doma, Ines Mika, djelatnica je to učinila kako bi korisniku kasnije pokazala kako se sve odvijalo. Zašto je to bilo potrebno većini nije jasno, ali ona je u svom činu bila brzo prekinuta, a kasnije i kažnjena ukorom.

Prema riječima ravnateljice, otkaz neće dobiti zbog manjka radne snage. Gospodin u kasnim 70-im godinama preživio je ovaj infarkt te se vratio u dom, ali kako saznaje Glas Istre, jučer je preminuo, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari