da, dobro vidite!

Divjak govori, Čačić iza nje se belji: Nemoguće je prepričati što se sve zbiva u ovom videu!

Foto: Screenshot

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, ministrica Divjak i ministar Štromar bili su danas u Svetom Iliji, u blizini Varaždina, gdje započinje gradnja nove Osnovne škole Vladimir Nazor

Ondje su davali odgovore na novinarska pitanja, a ministrica Divjak je između ostalog govorila i o povratku u školske klupe u ponedjeljak.

S njima je bio i Radimir Čačić, koji je stajao iza ministrice Divjak dok je ona davala izjave.

Počelo je kada je Divjak izašla pred novinare kako bi odgovorila na pitanja o aktualnim problemima hrvatskog školstva. Župan Čačić, koji je stajao točno iza ministrice, očito nije bio pretjerano zainteresiran za to.

Dok je ministrica govorila o povratku u škole, opravdanim izostancima i tome kako je škola sigurna kao i dom, Radimir Čačić se iza nje smijao, gledao u nebo, kolutao očima, a na koncu pisao kemijskom olovkom po dlanu.

U jednom trenutku ministričina istupa, jedan je radnik naprosto upalio bager i nekamo krenuo. Divjak na to nije reagirala, ali Čačić je djelovao pomalo iznervirano takvim prekidom toka misli koji je bilježio na dlanu. Završivši bilješku, župan se vratio odmahivanju glavom i posprdnom smijuljenju, dok je ministrica novinarima u detalje objašnjavala kako bi trebala funkcionirati nastava.

Sve što je Čačić radio teško je opisati, no video te konferencije za medije sve pokazuje:

Video: Telegram

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari