SJAJNA REAKCIJA VODITELJA: Maca lutalica uletjela u studio tijekom prijenosa uživo

Kad je vidio mačku, prvo je bio iznenađen, no ubrzo je uspio prebaciti pozornost na neočekivanog četveronožnog posjetitelja

Mačka lutalica stigla je naizgled niotkuda ravno u prijenost uživo turskog televizijskog programa ‘Dobro Jutro Denizli’ ranije ovog tjedan.

Reakcija TV voditelja Kudreta Çelebioğlua bila je neprocjenjiva. Kad je vidio mačku, prvo je bio iznenađen, no ubrzo je uspio prebaciti pozornost na neočekivanog četveronožnog posjetitelja.

https://www.youtube.com/watch?v=JvPplFkp89Q

I ne samo to, on je okrenuo cijelu situaciju u priliku da potakne ljude da udome i brinu se za zalutale mace. Profesionalnost je dignuo na novu razinu.

“Kao što znate, dolazi zima. Vani postoji mnogo životinja koje lutaju bez doma, a mi im trebamo otvoriti svoja vrata, nekako voditi brigu o njima”, poručio je u eteru.

Nakon govora, njegove kolege su dogodile upravo to – dale maci topli obrok i zagrljaj, a jedna od kolegica je čak usvojila mačku! Sada slavni mačić zove se Husnu, što znači ‘ljepota’ i uistinu voli svoj novi dom!

Vijesti.hr
Foto: Screenshot (Youtube)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari