“Ti si Hrvat? To je Ivica Kostelić!” Proslavljeni skijaš doživio nesreću na – skijanju!

Spasio ga slučajni skijaš – ‘Dobro sam i prošao kakav je pad bio’

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić, upustio se u podosta opasnu avanturu ovog vikenda na kojoj je stradao, ali srećom lakše. On i njegovi prijatelji otišli su na slobodno skijanje u slovenski Bovec, a Kostelić je na kraju završio u bolnici, prenosi net.hr.

 

Legendarni hrvatski skijaš objavio je na Facebooku video koji je snimio jedan od njegovih prijatelja, a na njemu se vidi kako Ivica leži u snijegu i previja se od bolova. Snimatelj tada dolazi do njega i doznaje kako mu je rame iščašeno i da ga ne može pomaknuti te mu pod rame stavljaju ruksak.

Naletio na doktora

Tada do njih dolazi slučajni prolaznik, koji je igrom slučaja bio i liječnik. “Jesi li Hrvat”, pitao je skijaš koji je naletio na Kostelića i njegovu ekipu. “To je Ivica Kostelić, znate ga sigurno”, odgovorili su mu. Čovjek se malo zabuljio u Ivicu i potom mu je jednim trzajem vratio rame na mjesto.

“Tri tjedna imobilizacije i onda vježba”, naredio je liječnik na licu mjesta Ivici i rekao mu da u bolnici kaže da mu je rame namjestio doktor Brencelj. “S obzirom na to kakav je pad bio, imam sreće da sam se izvukao samo s dislociranim ramenom”, poručio je Kostelić obožavateljima preko Facebooka a prenosi net.hr.
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari