U komi je 14 godina, a sad je rodila dijete: ‘Odjednom je počela čudno stenjati u krevetu’

Misteriozan slučaj odigrao se u bolnici u Phoenixu, u kojoj je žena koja je 14 godina u komi odjednom rodila dijete

Američka policija pokrenula je istragu o seksualnom zlostavljanju u bolnici u Phoenixu, Arizona, nakon što je žena koja je u komi najmanje 14 godina rodila dijete.

Kako piše CBS, neimenovani izvor tvrdi kako je incident u kojem se žena umalo utopila rezultirao njezinim vegetativnim stanjem, a otad je pacijentica medicinskog objekta Hacienda Healthcare.

Zaposlenici bolnice tvrde kako nisu znali za njezinu trudnoću sve dok nije rodila. Medicinske sestre su zapazile kako je žena odjednom počela ‘stenjati’ u krevetu, a policija sumnja da je silovana u komi, nakon čega je ostala u drugom stanju, što je jedino moguće objašnjenje za ovaj slučaj obavijen veom misterije.

“Nije se nikako mogla braniti, nije mogla ni iskomunicirati da je trudna”, poručili su iz bolnice, a u istragu je uključena i policija.

Glasnogovornica bolnice Nancy Salmon izjavila je kako su joj rekli da odsad svaki put kad muški član osoblja ulazi u žensku sobu mora sa sobom povesti i žensku zaposlenicu.

“Hacienda Healthcare posluje ovdje više od 50 godina i ima besprijekornu reputaciju u pružanju visoko kvalitetne specijalizirane skrbi za naše pacijente”, dodala je te istaknula kako ne mogu komentirati istragu dok je još u tijeku, ali i da im je sigurnost njihovih pacijenata na prvom mjestu.

Vijesti.hr
Foto: Youtube Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari