URNEBES! Potpuno goli mladić trčao po kružnom križanju, građani u čudu!

Iza njega trčao je drugi mladić snimajući ga mobitelom, a još jedan sudionik događaja također je snimao video koji je postavljen na društvenu mrežu

Cijeli Senj danas bruji o čudnom događaju koji je zabilježen kamerom pametnog telefona osvanuo na najvećoj društvenoj mreži Facebook u grupi MOJ SENJ

Potpuno goli mladić optrčao je kružno križanje na području grada Senja dok su građani sve promatrali u čudi, i pješaci i vozači.

Iza njega trčao je drugi mladić snimajući ga mobitelom, a još jedan sudionik događaja također je snimao video koji je postavljen na društvenu mrežu Facebook. Sudeći prema komentarima autora videa Josipa Brace Krmpotića, cijeli ovaj neobični “performans” dio je oklade koju je izgubio nagi mladić, koji je još k tome morao trčati “kao od majke rođen” po rotoru i to usred dana.

Pri tome je stidljivo rukom prekrivao ključne dijelove – odnosno organe – tijela, što je izazvalo buru komentara na društvenoj mreži, od “Dobro je, nigdi se ne vidi vatreno oružje!” do “Di je ruku stavil..mali se srami veseljka”.

U svakom slučaju, Senjanima danas nije bilo dosadno, a mladiću čestitke na hrabrosti da izgubljenu okladu pošteno ispuni.

VIDEO (+18 🙂 🙂 cijeloga događaja možete pogledati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari