SLAVE 35 GODINA POSTOJANJA

Grupa GRAD u četvrtak na Vežici zatvara ovogodišnju Riječku zvečku

Foto: Zvečka, ljeto 2020. (Ivor Mažar)
Svima dobro znana i mnogima jako voljena riječka grupa Grad, u četvrtak, 27. kolovoza, imat će čast zatvoriti ovogodišnje izdanje Riječke zvečke, kvartovske manifestacije koja se održava na Donjoj Vežici, u parku na križanju Kvaternikove ulice i Martina Kontuša
Dean Škaljac, Orijen Modrušan, Igor Stevanović, Bobo Grujičić i njihov novi basist , Sergej Hofman za riječku su publiku odabrali samo najbolje iz repertoara grupe koja slavi 35 godina postojanja, a u planu im je i objava kompilacijskog albuma Najbolje od grupe GRAD.
Foto: Facebook
Kultni bend za mnoge stasale ne samo u osamdesetima, nego i u ovom stoljeću, osvjetlit će ponovno neke od najvažnijih trenutaka u njihovoj bogatoj karijeri, tijekom koje su objavili šest studijskih i jedan album uživo. Utjecaj grupe Grad na cjelokupnu riječku scenu je neizbrisiv, nastao na postpunk i gothic zvuku, mnogima je bio centralnim putokazom za djelovanje i inspiraciju.
“Preporuka je stoga civilnog stožera za rokenrol ne propustiti ovaj događaj. Život se vraća u Grad”, poručuju organizatori manifestacije.
Svirka će započeti u 21 sat, a ulaz je slobodan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari