Hoće li me idućih 5 godina sramotiti Kolinda Grabar-Milanović ili Zoran Kitarović?

Foto: Pixsell

Stara je hrvatska navada da između manjeg glupana ili veće glupače hrvatski narod izabere gore

Iz predizbornih sučeljavanja zaključili smo kako Zoran Milanović želi biti Kolinda Grabar-Kitarović, drugim riječima, predsjednica svih Hrvata, barem onih koji se tako osjećaju.

U isto vrijeme Kolinda Grabar-Kitarović upinje se svim silama biti predsjednicom nalik na Zorana Milanovića. Sraz dvoje kandidata, koji tako očajnički žele biti Zoran Milanović ili Kolinda Grabar-Kitarović, svakako je Hrvate usmjerio na glasački listić koji namjeravaju ispuniti.

Svoju građansku dužnost oko ispunjavanja listića na kojem će zaokružiti Kolindu Grabar-Milanović ili Zorana Kitarovića uistinu ne sumnjam kako će hrvatski građani izdašno ispuniti.

Stara je hrvatska navada da između manjeg glupana ili veće glupače hrvatski narod izabere gore, dakle većeg glupana ili glupaču koji će ih odvesti u petogodišnju glupost bez kraja i konca. Nije bez vraga da je kandidat glupan kao kandidat ljevice odabrao ljubičastu kravatu kao što nije bez vraga da je kandidatkinja stranke glupana odabrala križ kako bi glupi Hrvati shvatili za koga da glasaju.

Glupom Hrvatu čudno je i neobjašnjivo da mora glasati između svoje gluposti za svoju djecu i još veće gluposti za svoju djecu koja svakako imaju blistavu budućnost, odnosno između Kolinde Grabar-Milanović i Zorana Kitarovića.

Da me je*eš, jedva čekam rezultate predsjedničkih izbora!

Između moje djece u Irskoj i djece moje braće u Njemačkoj, baš me zanima, onako kao glupog Hrvata, hoće li me idućih pet godina sramotiti Kolinda Grabar-Milanović ili Zoran Kitarović.

Stavovi koji su izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora te ne odražavaju nužno stav redakcije portala Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari