BESPLATNO ČLANSTVO ZA DJECU

Krenuli upisi članova HNK Rijeka za novu sezonu

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Sa zadnjim danom svibnja završilo je članstvo u Klubu HNK Rijeka za sezonu 2019./2020., a početkom lipnja počeo je upis i obnova članstva za nadolazeću 2020./2021., a upisi su i dalje u tijeku.

Uobičajena cijena članarine u iznosu od 100,00 kuna osigurat će svim članovima značajne popuste prilikom kupovine novih godišnjih kompleta ulaznica,pojedinačnih ulaznica svih Jominih proizvoda u Fan Shopu Centar te ostale pogodnosti klupskih partnera i sponzora uz predočenje članske iskaznice (više na www.nk-rijeka.hr/hnk-rijeka/clanstvo).

Za sve buduće članove i dalje vrijede pogodnosti koje mogu ostvariti sa svojom članskom iskaznicom u Sava osiguranju, Maritermu, Ludwigs Beer Shopu Kukuljanovo i Foto Kurtiju.

Učlaniti se možete putem portala moja.nk-rijeka.hr, dostavom pristupnice (odrasli) i potvrde o uplati na mail podrska@nk-rijeka.hr ili putem pošte.

Za djecu do 16. godine članstvo u Klubu HNK Rijeka je besplatno i vrijedi do 16.rođendana, a moguće ih je učlaniti slanjem pristupnice (dječja) putem navedenog maila podrške ili poštom.

Izrađene iskaznice zasad će se dostavljati isključivo putem pošte na kućne adrese naših budućih članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari