LOŠA SERIJA

ORIJENT 1919 – SESVETE 0:3 Krimejčani doživjeli četvrti uzastopni poraz ove godine

Foto: HNK Orijent 1919

Utakmica je praktično riješena nakon što su gosti poveli 2:0; U trećoj utakmici zaredom Orijent 1919 nije postigao pogodak

ORIJENT 1919 – SESVETE 0:3

RIJEKA – Igralište na Krimeji. Druga HNL, 19. kolo. Sudac: Igor Pajač (Zelina). Gledatelja 200

Strijelci: 0:1 Ivkič (14), 0:2 Baltić (20), 0:3 Stojanović (63)

ORIJENT 1919: Boglić, Mulac, Senčar (65 Biškupović), Fatić, Macolić, Srzentić (58 Zrilić), Putnik, Gadže (80 Mohorovičić), Delibegović, Dukađin (58 Jelić), Petrović (46 Durdov)

SESVETE: Krkalić, Baltić (88 Marijanović), Rubić, Ivkič, Gafaiti, Baltić, Oreč, Muić, Fintić (66 Martinez), Montaro (88 Barišić), Stojanović (73 Viduka)

Nogometaši Orijenta 1919 doživjeli su četvrti uzastopni poraz ove godine, momčad Sesveta lakoćom je odnijela bodove s Krimeje.

Brzo su gosti riješili pitanje pobjednika na Krimeji, u prvih dvadesetak minuta iskoristili su dvije pogreške domaće momčadi, piše Sportcom.hr.

Da Orijent 1919 ove godine ima velikih problema u prekidima vidjelo se u 14. minuti.

Valentić je ubacio iz kuta, nije dobro reagirala riječka obrana, lopta se u ravni prve vratnice odbila Ivkiču, koji je nogom loptu poslao u mrežu – 0:1.

U 20. minuti Baltić je oteo loptu Putniku u zadnjoj trećini, dobio duel s Fatićem, istrčao ispred Boglića i mirno pogodio mrežu – 0:2.

Time je utakmica praktično bila riješena ne zbog toga što su gosti poveli 2:0 nego zbog toga što ova momčad Orijenta 1919 nema ni moći, ni kvalitete dostići toliki zaostatak.

U trećoj utakmici Orijent 1919 nije postigao pogodak!

Odmah nakon primljenog pogotka trener Edo Flego promijenio je način igre, Fatić je s pozicije stopera ušao u sredinu, uspjela je domaća momčad steći prevlast u posjedu lopte nakon pola sata.

U 30. minuti Orijent 1919 je stvorio najbolju priliku, Srzentić je na lijevoj strani odigrao Petroviću, udarac iskosa Krkalić je obranio, na odbijenu loptu natrčao je Gadže, vratar Krkalić stigao je loptu prije gol-crte.

Pokušaj Dukađina (34) ne spada u ni približno u izgledne priliku, kakvu je u 45. minuti propustio realizirati Stojanović.

Napadač Sesveta bio je brži u duelu sa Senčarom, na kraju je Mulac uspio dovoljno zasmetati Stojanoviću, koji je iz blizine loptu poslao preko vratiju.

Na početku drugoga dijela gosti su se očekivano povukli u svoju trećinu iz koje su vrebali kontre, ništa momčad Orijenta 1919 nije uspjela konkretno napraviti na postavljenu obranu gostiju.

Momčad Sesveta u drugom je dijelu izgledala opasnije u brzim transformacijama nego što je izgledala u prvom dijelu, u 56. minuti Boglić je obranio težak udarac slijeva.

U 63. minuti Stojanović je po sredini ušao u kazneni prostor između Senčara i Mulca, lagano je primio loptu nakon okomitog pasa, postigao pogodak i zaključio priču na Krimeji – 0:3.

U zadnjih pola sata momčad Orijenta 1919 odustala je od pokušaja da makar ublaži poraz, pao je ritam, utakmica se pretvorila u odrađivanje preostalog vremena, na objema stranama ništa se konkretno nije dogodilo do 89. minute, kada je Barišić promašio zicer kada je ostao sam ispred Boglića, piše Sportcom.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari