DRASTIČNA ODLUKA

U ovoj zemlji otišli su korak dalje. Tko se ne cijepi – nema mobitela!

Foto: Pixsell

Pakistanske vlasti zaprijetile su građanima da će im zabraniti upotrebu mobilnih telefona ako se ne cijepe protiv koronavirusa. 

Prethodno je u pakistanskoj pokrajini s najviše stanovnika Punjab održan sastanak zdravstvenih vlasti koji je vodio ministar zdravlja Yasmin Rashid a na kojem je zaključeno da se cijepljenje mora ubrzati, prenose Vijesti.hr

Nakon prvotnog plana da se do kraja godine cijepi većina od 67 milijuna stanovnika Punjaba koji je propao, vlada uspijeva cijepiti samo 52.000 ljudi dnevno.Mnogi vide da je razlog  u lošoj  informiranosti Pakistanaca o važnosti cjepiva ili pak zabrinutost zbog mogućih nuspojava.

Sada je vlast otišla korak dalje i zaprijetila da će svima koji se ne cijepe oduzeti mobilne telefone, odnosno da će im isključiti usluge mobilne telefonije.Većina Pakistanaca ima pristup internetu prvenstveno preko mobilnog jer ne posjeduju laptopove ili kompjutere, što znači da će mnogi završiti u svojevrsnoj informacijskoj izolaciji.

VIDEO DANA:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views