IZGRIZLE PERU

Šetnja parkom pretvorila se u horor: Psa su mu napale divlje svinje!

RTL

Ugriženi pas Pero hitno je odvezen veterinaru gdje je dobio sedam centimetara šavova, a arterija je ugrizom promašena tek tri milimetra

Redovna jutarnja šetnja zagrebačkim parkom Maksimir za vlasnika i njegova psa pretvorila se u horor. Dvije divlje svinje napale su i ozlijedile njemačkog ovčara stotinjak metara od glavne staze.

Ugriženi pas Pero hitno je odvezen veterinaru gdje je dobio sedam centimetara šavova, a arterija je ugrizom promašena tek tri milimetra.

Devetogodišnji Pero teži 45 kilograma – pa je pitanje kako bi prošao neki manji pas da se susreo sa svinjama.

“On je otišao do nekakvog grmlja, žbunja i tamo je osjetio nešto i u tom trenutku je skužio da je tamo divlja svinja. Dakle on je otišao za njom, a druga je lijevo od mene pretrčala preko ceste i počela njega naganjati. To je bilo nekakvo uzajamno naganjanje. I onda sam ja čuo nekakvo komešanje, to je već bilo par desetaka metara od mene, gdje sam čuo nekakvo roktanje i zastenjao je”, rekao je vlasnik psa Drago Vončina.

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja